Home » Kennisbank

Wat is de missie van StarOutfit?

Vrouwen te laten stralen en zich welkom en mooi te laten voelen

met een Star Outfit.

 

Wat is de visie van StarOutfit?

 • Alle vrouwen van Gorinchem en omgeving weten Star Outfit te

vinden en komen en kopen er graag om er goed en zelfverzekerd

uit te zien.

te vinden en komen en kopen er graag om er goed en zelfverzekerd

uit te zien.

 

Wat zijn mijn kernwaarden?

 • Trendy, Betaalbaar,
 • Gastvrij,
 • Stralend

 

Wie is mijn doelgroep?

Modebewuste vrouwen met maat 36 t/m 48 in de kernleeftijd van 30-60 jaar, die een persoonlijke benadering op prijs stellen, blij worden van een nieuwe outfit en zich er zelfverzekerd in willen voelen.

 

Kleding

Kleding is lichaamsbedekking voor mensen, in essentie nodig voor het behoud van lichaamswarmte. Andere mogelijke redenen om kleding te dragen in het algemeen of speifiek StarOutfit kleding te dragen in het algemeen:

 • Het bieden van bescherming bij bepaalde beroepsuitoefening. Witte Karostar broeken kun je bijvoorbeeld dragen bij het werken in een tandarts praktijk of in het ziekenhuis. 
 • Het herkenbaar maken van het uitoefenen van een beroep of bedrijfsimago. In de bediening van een horeca gelegenheid kun je een zwarte Karostar broek dragen. 
 • Het uitdrukken van status.
 • Het voldoen aan maatschappelijke eisen en verwachtingen (kledingvoorschrift). Een sociale code die aangeeft welke soort kleding geschikt geacht wordt.
 • Het verhullen van lichaamsdelen die je niet wilt laten zien. Je kunt je figuur mooier uit laten komen door een goede pasvorm of juist je figuur verhullen door het dragen van de juiste kleding.
 • Het zich onderscheiden van anderen.
 • Het aantrekkelijk eruitzien.
 • Om te stralen
 • Het verhullen van lichaamsdelen die seksueel opwindend kunnen zijn.

Jurkjes/ Tunieken

Een jurk, japon of kleed(je) is een kledingstuk van een vrouw, waarbij het bovenstuk en de rok als een geheel zijn gemaakt.

Een jurk geldt, in tegenstelling tot de periode van voor ongeveer 1970, tegenwoordig veelal als eleganter dan de alledaagse (werk)kleding. Bij officiële gelegenheden wordt daarom vaak een jurk gedragen. Sinds ongeveer 2010 is de jurk weer zeer in de mode en wordt ook in het dagelijks leven veel gedragen. Een lage halsuitsnijding bij een jurk wordt een decolleté genoemd.

Shirts/ Tops

Een T-shirt is een kledingstuk voor het bovenlichaam met korte mouwen en een ronde of V-hals. Een T-shirt heeft geen sluiting, en wordt over het hoofd aan- en uitgedaan. De naam T-shirt wordt aan dit kledingstuk gegeven omdat het in uitgelegde vorm een hoofdletter T vormt. Een T-shirt wordt door zowel mannen als vrouwen gedragen, van jong tot oud.

Het T-shirt werd oorspronkelijk gebruikt als onderhemd, iets wat men onder een ander kledingstuk, zoals een trui, draagt. Het wordt nog steeds voor dit doel gedragen, maar daarnaast wordt het ook vaak gedragen als enige kledingstuk voor het bovenlichaam. Zowel mannen als vrouwen dragen er ook wel een singlet (mouwloos hemd) onder.

De lengte varieert, maar een T-shirt loopt meestal tot de heup. In de loop van de jaren 90 van de 20e eeuw zijn ook verkorte T-shirts voor vrouwen – de zogenaamde naveltruitjes – in de mode gekomen die ook de buik laten zien. De mouwen van T-shirts zijn van oudsher vrij kort, maar tegenwoordig worden T-shirts met mouwen in verschillende lengtes verkocht. Het T-shirt met echt lange mouwen, de zogenaamde longsleeve, is in wezen een shirt maar wordt vaak toch een T-shirt genoemd.

Rokken/ Rokjes

Een rok is doorgaans een op zichzelf staand kledingstuk, dat gecombineerd kan worden met andere kleding, maar kan ook geïntegreerd worden in bijvoorbeeld een jurk of in combinatie met leggings of een badpak.

In de westerse wereld is de rok tegenwoordig voornamelijk een kledingstuk voor meisjes en vrouwen

Broeken/ Jeans/ Capri's

Een spijkerbroek, ook wel jeans, is een broek die meestal van een blauwe, sterke, gekeperde katoenen stof (denim oftewel spijkerstof) wordt gemaakt, met een soort klinknagels die de zakken verstevigen. 

Karostar jeans zijn er in veel kleuren, modellen en maten ook in capri model.  

Bij StarOutfit hebben we broeken, jeans en capri jeans van de merken KaroStar, Place du Jour, Jewelly, Norfy en Elvira Cellections. 

Een capri broek is een kniebroek, een populaire broek in de jaren `50 en weer hip in de jaren `80 en `90 en nu. Klinkt heel wat hipper dan knickerbocker en is genoemd naar het zonnige Capri in de middellandsen zee.

Truien/ Vesten

ELVIRA Collections

Elvira Collections is een Nederlands modemerk met een lange geschiedenis, waar vernieuwing en tradities elkaar versterken. Welkom in de wereld van Elvira Collections, de wereld waarin vrouwen de hoofdrol spelen. Het motto van Elvira is om iedere vrouw zich gelukkiger en mooier te laten voelen middels haar outfit. Per jaar verschijnen er vijf collecties van Elvira Collections waardoor we bij StarOutfit altijd up to date blijven met de laatste modetrends. Elvira Collections is een perfecte mix van trends, betaalbaarheid, optimale pasvorm en hoogwaardige kwaliteit. Volg ook de pagina van Elvira Collections op Facebook en Instagram en blijf op de hoogte van hun laatste collecties, nieuwtjes, acties en nog veel meer!

 

Sieraden

Armbanden

Horloges

Oorbellen

Kettingen

Zilver

Wat is sterling zilver 925? Het wordt gebruikt om zilveren sieraden mee te maken. Sterling zilver bestaat uit ten minste 92,5% puur zilver en 7,5% andere metalen, meestal koper. De Sterling Silver standaard vereist dat de legering een zilver hoeveelheid heeft van een duizendsten fijnheid van 925.