Home » Veel gestelde vragen

Ruilen

Hoe kan ik een artikel omruilen voor een ander artikel?

Via onze webshop kun je een artikel niet direct omruilen. Wel kun je het te vervangen artikel retour sturen en het nieuwe gewenste artikel bestellen en laten bezorgen. Je dient de nieuwe bestelling wel te betalen, want de bestellingen worden helaas niet met elkaar verrekend.

 

Retourneren 

Je mag je aankoop binnen 14 dagen ongedragen (passen valt hier niet onder) retourneren.

Natuurlijk is het de bedoeling dat je de juiste keus hebt kunnen maken en dat jouw keuze past, mooi staat en naar je zin is. Maar toch kan het zijn dat er iets niet naar je zin is. En niets zo jammer als een miskoop, toch? Dat vind ik ook. Daarom krijg je 14 dagen de tijd om na te denken of je je bestelling wilt houden. Wanneer je van een aankoop af wilt zien, laat het me dan z.s.m. weten door te mailen naar info@staroutfit.nl. Je mag je aankoop binnen 14 dagen ongedragen (passen valt hier niet onder) retourneren, mits ongedragen, onbeschadigd en voorzien van de originele labels. Voor een snelle afhandeling stel ik het op prijs als je dit zo snel mogelijk doet. Na ontvangst van je retour wordt het bedrag teruggestort op dezelfde rekening waar de betaling mee is gedaan.

 

Hoe werkt retourneren bij www.StarOutfit.nl ?

1.  Meld je retour aan bij info@staroutfit.nl – Graag de reden van je retour vermelden.

2.  Pak je retour in en zet het retouradres duidelijk op het pakket - Graag degelijk verpakt in een doos of zak.   

Het retouradres:   

StarOutfit

Haarstraat 16

4201 JC Gorinchem

3.  Overhandig je retour bij een Postnl punt. - Je ontvangt een bewijs met track & trace-code.

4.  Je ontvangt je geld terug - Binnen 7 dagen na ontvangst van je retour staat het bedrag weer op je rekening. 

 

(Let op! Heb je een bestelling geplaatst en de verzendkosten van StarOutfit cadeau gekregen boven een bepaald orderbedrag? Als het totale orderbedrag na retourneren ónder dit bedrag komt, dan worden de verzendkosten alsnog in rekening gebracht en verrekend met het retourbedrag.)

 

Openingstijden

Pop-Up Store Haarstraat 16, Gorinchem

vanaf 21 november 2019 t/m 1 april 2020 

Voor een afspraak op maandag, dinsdag, woensdag

of een vriendinnenavond/middag kun je me bellen of mailen;

06-538 999 22,  info@staroutfit.nl

 

Privacy verklaring

StarOutfit, gevestigd aan Haarstraat 16 in Gorinchem, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:
https://www.staroutfit.nl/
Haarstraat 16
4201 JC Gorinchem
+31653899922
Patricia de Joode is de Functionaris Gegevensbescherming van StarOutfit, zij is te bereiken via info@staroutfit.nl

 

Persoonsgegevens die wij verwerken
StarOutfit verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt.

Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:
- Voor- en achternaam
- Geboortedatum
- Adresgegevens
- Telefoonnummer
- E-mailadres
- Overige persoonsgegevens die je actief verstrekt bijvoorbeeld door een profiel op deze website aan te maken, in correspondentie en telefonisch
- Gegevens over jouw activiteiten op onze website
- Bankrekeningnummer

 

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken
Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@staroutfit.nl, dan verwijderen wij deze informatie.


Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken
StarOutfit verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:
- Het afhandelen van jouw betaling
- Verzenden van de bestelde produkten 

- Je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren

- Verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder
- Je de mogelijkheid te bieden een account aan te maken
- Om goederen en diensten bij je af te leveren
- StarOutfit verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte.


Geautomatiseerde besluitvorming
StarOutfit neemt op basis van geautomatiseerde verwerkingen geen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma's of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van StarOutfit) tussen zit.

 

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

StarOutfit bewaart je persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk. Dit betekent in de praktijk niet langer dan zeven jaar. Deze termijn heeft mede te maken met de plicht om voor de Belastingdienst factuur- en betaalgegevens zeven jaar te bewaren.

 

Delen van persoonsgegevens met derden
StarOutfit verstrekt uitsluitend aan derden en alleen als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.


StarOutfit gebruikt geen cookies of vergelijkbare technieken.


Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen
Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door StarOutfit en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen.

Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar info@staroutfit.nl

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen een week, op jouw verzoek .

StarOutfit wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

 

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen
StarOutfit neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op via info@staroutfit.nl