Over ons - StarOutfit

StarOutfit is een webwinkel en heeft op 9 april 2020 tevens een winkel in Gorinchem centrum gestart. StarOutfit is gevestigd in @hartjegorcum in de Haarstraat op nummer 20. Het is een boetiek met trendy dameskleding (maat 36 t/m 48), sieraden en accessoires voor betaalbare prijzen, om je iedere dag te laten stralen.

Vrouwen van 30+ tot 50+ kunnen bij Star Outfit op een relaxte manier terecht voor nieuwe kleding en stylingadvies. Verse koffie of thee wordt gezet om een gezellig moment te creëren en de uitdaging aan te gaan om een outfit te kiezen waar zij hun beste zelf in kunnen zijn.

StarOutfit is dagelijks open (m.u.v. maandag) van 10 tot 17 uur en zaterdag van 10 tot 16 uur. 

Volg StarOutfit op Facebook- en Instagram of stel je vragen telefonisch of via what’s app 06-538 999 22. Winkelen kan bij staroutfit online via www.staroutfit.nl

 


StarOutfit sinds 1-3-2019

Sinds 1 maart 2019 heb ik van mijn passie mijn werk gemaakt met StarOutfit. Eindelijk heb ik the guts to do this! Bijna 50 jaar maar... niets houdt me meer tegen. Ik wil graag blij worden van kleding en me er goed en zelfverzekerd in voelen. Dat wil jij toch ook?! Helaas heb ik zelf geen modellenlijntje maar dat maakt de uitdaging en de prestatie alleen maar groter. Die uitdaging ga ik dagelijks met mezelf aan en die wil ik ook met jou aangaan. Ik wil jou laten stralen met een leuke combinatie en finishing touch met sieraden en andere accessoires. De kleding op mijn website heb ik met plezier uitgekozen speciaal voor jou! Ik ben er trots op dat ik de beslissing heb genomen om voor mezelf te beginnen. Het is heel spannend maar ik duik met vol enthousiasme in het diepe.

Ik ben Patricia, aangenaam! 

 linkedin.com/in/patricia-de-joode-758b3977