Een superleuke boetiek

Gepubliceerd op 8 december 2021 om 16:47

Net om de hoek in de Gorcumse Haarstraat is een superleuke boetiek gevestigd.

 

Patricia de Joode is de trotse eigenaresse van deze damesmodezaak. Vrouwen van 30+ tot 50+ kunnen bij haar winkel Star Outfit op een relaxte manier terecht voor nieuwe kleding en stylingadvies. Verse koffie of thee wordt gezet om een gezellig moment te creëren en de uitdaging aan te gaan om een outfit te kiezen waar zij hun beste zelf in kunnen zijn.

,,Toen ik vorig jaar op 1 april 2020 de opening van mijn winkel had, was dat wel een heel bijzondere grap. Wat een feestelijk openingsevent van de winkel had moeten zijn, bleef bij een kort introductiefilmpje op Instagram en Facebook. Wat een contrast was dat met de plannen. Inmiddels zijn we alweer ruim 1,5 jaar verder en wat hebben we in die tijd af en aan met coronamaatregelen te maken gehad. En het is nog steeds een bijzondere tijd.

 

Gelukkig had ik al een webwinkel, wat me met extra promotie van acties erdoorheen heeft geholpen. Het voelt als een beloning dat steeds meer vrouwen ontdekken dat er een hele leuke winkel voor hen in de Gorcumse binnenstad zit waar ze ongedwongen terecht kunnen.

Ik nodig alle dames uit de regio uit om even 30 meter de Haarstraat in te lopen en bij StarOutfit de collecties te komen bekijken, voelen, passen en kopen. Je bent van harte welkom! ”

TRENDY COLLECTIES Bij StarOutfit hangen onder meer de trendy collecties van de Nederlandse merken Elvira, Mooi Vrolijk, Yest Fashion en Base Level van maat 36 t/m 48. Ook heeft Patricia de favoriete stretchjeans van veel vrouwen van het merk Karostar in haar winkel. De merken bij StarOutfit zijn een perfecte mix van comfortabele stoffen en een optimale pasvorm.

Verder heeft deze leuke boetiek alles in huis om je outfit af te stylen, prachtige tassen van onder meer Noi-noi, sjaals, armbandjes, kettingen en zelfs hippe sokken. Deze mode-accessoires zijn ook prima geschikt om cadeau te geven. En dan is er nog het Lucky Star Ticket; dit is de cadeaubon van StarOutfit die naast de Bliekenbon in de winkel kan worden besteed.

StarOutfit is dagelijks open (m.u.v. maandag) van 11.00 tot 17.00 uur, op zaterdag van 10.00 tot 16.00 en doet op koopzondag 19 december ook haar deuren open.

Volg StarOutfit op Facebook- en Instagram of stel je vragen telefonisch of via What’s-app 06-538 999 22. Winkelen kan ook online via www.staroutfit.nl

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.