LOCKDOWN Wat is Mogelijk?

Gepubliceerd op 20 december 2021 om 22:51

Wat een rollercoaster van emoties weer gisteren. Dit had ik echt totaal niet aan zien komen.

Allereerst wil ik jullie bedanken voor de ontzettend lieve woorden, what's'appjes, support en natuurlijk jullie aankopen! Dit doet me enorm goed Dank jullie wel!!!

Het was gisteren en vrijdag super gezellig met leuke klanten in de winkel tijdens de @Champagnedagen, maar langzaam kwam het besef dat we de 3e champagnedag tijdens de koopzondag niet konden houden. En dat we zelfs weer helemaal dicht moesten.

Wat een enorme domper!

Maar... ik zie dat sommige ondernemers de knop alweer hebben omgezet. Wat knap!En tegelijk wat moet je anders?! Ik neem daar een voorbeeld aan en hoop dat zelf ook voor anderen te zijn. Dus we gaan terug naar de lockdown MÓGELIJKHEDEN!

Je kunt uiteraard je bestelling plaatsten via de webshop, maar stuur je liever een appje of bel je liever, ook goed! Je kunt ophalen in de winkel Je pakketje kan worden opgestuurd. Woon je in de omgeving van Gorcum (10km) dan breng ik het met alle liefde langs! En ook de Pas-tas is terug! Kies op de webshop, probeer thuis en reken alleen af wat je wilt houden.

Reminder: met elke bestelling maak je mij heel blij en ik jou!

X, Patricia

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.