Swipe & Shop now for your 10 best StarOutfits

Gepubliceerd op 23 september 2021 om 18:01
Februari 2023
Januari 2023

Blue Tuesday

Soms heb je wel eens zo'n dag, dan gaat er 's morgens iets fout en dan lijkt het die dag niet meer goed te komen.

Lees meer »
December 2022

Fijne jaarwisseling! Oudjaarsdag gesloten

⭐ VANDAAG IS ONZE LAATSTE DAG VAN HET JAAR ÉN VIEREN WE DE LAATSTE FASHION FRIDAY! ⭐ KOM NOG EVEN LANGS VOOR DE SALE (50% KORTING V.A. 2 STUKS >) EEN TOOST 🥂 EN EEN VERSE OLIEBOL🍪 VAN @bakkerijvandergrijn!⭐ OP OUDJAARSDAG T/M WOENSDAG ZIJN WE GESLOTEN OM HET JAAR GOED AF TE SLUITEN, DE NIEUWJAARSDUIK TE NEMEN, DE KERST SPULLEN OP TE RUIMEN, TE BALANSEN EN 2023 GOED TE BEGINNEN.⭐ DONDERDAG 5 JAN. VANAF 11 UUR STA IK WEER FRIS EN FRUITIG VOOR JE KLAAR! 😘X, Patricia 💫#staroutfit #mooigorinchem #oudennieuw #oudjaarsdag #oudjaar #sale #saleshoppen #uitverkoop #dameskleding #dameskledinggorinchem #elviracollections #yestfashion #esensy #zoso #fashionallover #blouses #broeken #jurken #rokken #blazers #hardinxveld #opruiming #open #nieuwjaarsduik #balansen #voorraad #bakkerijvandergrijn

Lees meer »

StarOutfit sponsort Goba

Zaterdag 17 december 2022 is een sponsorbord van sponsor StarOutfit toegevoegd aan het imposante lijstje van reclame-uitingen waar Goba over mag beschikken. De eigenares van StarOutfit overhandigde het bord in Oosterbliek aan interim-voorzitter Egbert Egberts (links op de foto) en beoogd penningmeester Richard Bleuanus.StarOutfit is een webshop met winkel in Gorinchem met trendy dameskleding en accessoires.Onderneemster is Patricia de Joode, die al jaren een hechte band heeft met basketbalvereniging Goba, omdat haar twee zoons Gavin en Quinn Ouwerkerk bij de club spelen. In de M22-1 om precies te zijn, gecoacht door manlief Guus Ouwerkerk.Patricia stond onder andere aan de basis van de website Goba.nu. Een paar jaar geleden maakte zij haar droom waar door een eigen, bovendien unieke modewinkel te starten. Met hart en ziel zette zij zich vervolgens in om vrouwen het ultieme gevoel te kunnen geven te kunnen dragen wat zij heerlijk zouden kunnen vinden. Met succes. StarOutfit is zelfs verkozen tot Modewinkel van het jaar in Gorinchem!StarOutfit:Haarstraat 204201 JC GorinchemTel. 06-53899922E-mail: info@staroutfit.nlWebsite: www.staroutfit.nl

Lees meer »

Shop naar hartenlust op WWW.STAROUTFIT.NL

De webwinkel heb ik gisteren zoveel mogelijk aangevuld met nieuwe collectie. Ik heb het dropdown menu weer aangpast en de "knoppen" met de verschillende artikelen openen nu niet meer de SALE, maar opent met de Nieuwe Collectie. Van het moment dat de eerste dozen binnen komen, heb ik daar al zo'n zin in. Jij toch zeker ook?!

Ik heb wat screenshots gemaakt zodat je een overzicht hebt van wat ik o.a. hebt toegevoegd. Het is allemaal best druk in je eentje dus vandaag is mijn vriendin me komen helpen om ook artikelen in de facebook-winkel toe te voegen. Echt een topper, die vriendin! Dankjewel Regina voor je hulp! En het is natuurlijk ook gezelliger. Heb ik weer eens een collega, haha.

In de winkel hangt en ligt alle nieuwe collectie van Yest Fashion, Mooi Vrolijk, Elvira en Karostar al. Maar er komt nog zoveel moois. Dus kom gerust langs in mijn winkel in de Haarstraat, gezellig!

Love to see you (shine)!

X, Patricia

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.